Vecsés, Jókai Mór utca

79.000.000Ft
Eladó ingatlan

2636

Ingatlan azonosító (ID)

140 m2

Méret

Leírás

Az ingatlant a tulajdonosa saját részre építette 2019.-ben, így a csendes otthon minden kényelmi és esztétikai igényt maradéktalanul kielégít.

A földszinten amerikai konyhás nappali, fürdő+wc, valamint kettő hálószoba kapott helyet. Ritkaság, hogy a hatalmas terasz is beépítésre került, ezáltal kellemes helyszíne lehet baráti és családi összejöveteleknek (a 140nm alapterületbe ez nem került beszámításra). Vagy akár egy jacuzzival még ennél is jobban feldobható.

Az emeleten kettő szoba és egy fürdő (wc-vel) található. A kert pedig 400 nm, amely kellemes zöld felületet biztosít, de garantálja, hogy a munkahelyi fáradalmak után ne kelljen még a hétvégéket is a kert gondozásával, munkával tölteni. A fedett autóbeálló 3 jármú számára biztosít kényelmes parkolást.

Az ingatlan nagy terei és magas belmagassága jó kisugárzást biztosítanak. Itt nem kell félni a szűk helyektől és bezártság érzésétől. Kellemes, csendes és kisvárosias családi élet mintaingatlana karnyújtásra a fővárostól.

Ingatlan-ügyeinket mindig szakképzett jogász és hitelszakértők segítségével intézzük, ha erre vágyik jó helyen jár!

Cím

 • Ország: Magyarország
 • Megye: Pest
 • Település: Vecsés
 • Irányítószám: 2220
 • Ingatlan azonosító (ID) 2636
 • Ár 79.000.000Ft
 • Ingatlan típusa Használt lakóingatlan
 • Ingatlankínálat típusa Eladó ingatlan
 • Szoba 5
 • Építés éve 2019
 • Méret 140 m2
 • Telekméret 400 m2

Hasonló ingatlanok

Felsőpakony, Pest megye

Eladó ingatlan

10 hónap telt el a közzététel óta

Felsőpakonyon eladó könnyűszerkezetes sorházi lakás harmadik lakása,mely tetőtér beépítéses, 85 nm területű. Az ingatlan Felsőpakony központi részén fekszik, felújítást igényel. Egy közös úton lehet bemenni, külön fedett kocsibeálló tartozik hozzá, külön leszeparált hátsó kert. Földszinten találunk egy előszoba, fürdőszoba+wc, konyha, nappali, 1 hálószoba helyiséget. Emeleten 3 külön szoba, közlekedő. Jelenleg elektromos fűtés van ( gázcsonk […]

85 m2
4
1
Kakucs, Pest megye

Eladó ingatlan

10 hónap telt el a közzététel óta

Kakucson eladó 85 nm alapterületű téglából épült családi ház. Az ingatlan jó elosztású , 2 szoba , konyha , fürdőszoba , kamra , nappali helyiségekből áll . Az ingatlan masszív , felújítást igényel , 60 nm telken fekszik . Villany -víz van, emésztő van . Fa fűtés van. Bármi kérdése van hívjon bizalommal!

85 m2
2
1
Alsónémedin eladó két generációs családi ház

Eladó ingatlan

1 év telt el a közzététel óta

BEFEKTETŐK , NAGY CSALÁDOSOK, ÖSSZEKÖLTÖZÖK FIGYELEM!! Alsónémedin eladó 1034 nm széles utcafronti telken fekvő jelenleg két generációs -vagyis két külön lakással rendelkező családi ház. Az ingatlan teljesen alápincézett, magas belmagassággal nettó: 88 nm, száraz, masszív. Földszinti része nettó: 88 nm, felújított, 2 szoba, konyha+étkező, előszoba, fürdőszoba, wc , kamra helyiségekből áll. A lakás belső részéből […]

352 m2
2
XVIII. kerület, Frangepán utca

Eladó ingatlan

5 hónap telt el a közzététel óta

Budapest XVIII kerületben eladó egy felújítandó két generációra alkalmas családi ház. Alsó szinten műanyag nyílászárok, valamelyest felújított mivel laknak benne, felső szint a korának megfelelő, lakatlan. A telken több épület és melléképület is található, melyek fel vannak tüntetve a térképvázon. Cirkó fűtés van a lakásban, minden szinten fürdőszoba található. Meleg vizet elektromos bojler biztosija.

97 m2